Skip to main content

Gebruikte boormachines: klaar voor een nieuwe toekomst

U zoekt een gebruikte professionele boormachine met de zekerheid van jarenlang gebruiksplezier? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands boormachines voor met name de metaalindustrie.

Ruime voorraad gebruikte boormachines

Een gebruikte kolomboormachine, magneetboormachine of tafelboormachine, HEBA heeft vaak meerdere machines op voorraad. Deze zijn gebruiksklaar en zeer snel te leveren.

Volledig gerepareerd of gereviseerd en gebruiksklaar

HEBA koopt gebruikte boormachines in, maakt ze schoon, controleert en repareert ze indien nodig. Onderdelen die defect zijn of veel gebruikssporen vertonen worden vervangen. Door machines te schuren, plamuren en opnieuw in de lak te zetten, krijgt u een ‘bijna als nieuw’ boormachine. Alleen tegen veel lagere kosten dan een nieuwe.

Gebruikte boormachine mét service

HEBA reconditioneert gebruikte boormachines met eigen monteurs en in eigen werkplaats. Omdat we iedere machine zelf onder handen nemen, hebben we enorm veel kennis en kunde van machines en apparaten in huis. Daarvan kunt u gebruik maken ingeval van een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikte boormachine mét service.

Meer dan 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte boormachines. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in machines voor de metaalindustrie. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en echt een familiebedrijf. U heeft direct contact met ervaren verkopers en monteurs die weten wat er speelt in de industrie.

Gebruikte boormachine, wel zo duurzaam

Duurzaamheid is een actueel thema en terecht. Er is veel aandacht voor hergebruik van grondstoffen, materialen en ‘refurbished’ apparatuur. Met de koop van een tweedehands boormachine draagt u bij aan duurzamer ondernemen.

Compleet geregeld, tot en met plaatsing en aansluiting

U wilt zelf zorgen voor transport van de gebruikte boormachine naar uw metaalbewerkingsbedrijf? Dat kan natuurlijk, maar HEBA neemt u desgewenst ook alle zorgen uit handen. Ze kunnen ook zorgen voor transport, plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte boormachine.

Vraag over een van de gebruikte boormachines?

Iedere gebruikte boormachines heeft eigen specificaties. Capaciteit, boordiepte, aandrijving, ze staan bij de omschrijving gedetailleerd vermeld. Zo weet u precies wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw gebruikte boormachines staat er niet bij?

Het kan natuurlijk zijn dat u ander type gebruikte boormachine zoekt. Vertel ons wat u zoekt, het is mogelijk dat er net een boormachine is binnengekomen die we nog moeten refurbishen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte boormachine inruilen?

Het kan zijn dat u een gebruikte boormachine wilt kopen, maar tegelijkertijd een machine wilt inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt een machine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.