Skip to main content

Gebruikte gereedschappen: dat werkt goed en voordelig

U zoekt een gebruikt professioneel gereedschap met de zekerheid van nog vele jaren gebruiksgemak? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in tweedehands gereedschap voor met name de metaalindustrie.

Onze voorraad gebruikt gereedschap

Op deze pagina ziet u een overzicht van ons gebruikte gereedschap. Omdat veel producten snel verkocht worden, kan het aanbod sterk wisselen.

Klaar voor een tweede ronde

HEBA koopt gebruikt gereedschap in, haalt het indien nodig uit elkaar en repareert of reviseert het. Onderdelen die defect zijn of veel gebruikssporen vertonen worden vervangen. Soms schuren en plamuren we tools om ze daarna weer in de lak te zetten. Zo ziet uw gebruikte gereedschap er bijna uit als nieuw.  En is er weer een stuk gereedschap gered.

Gebruikt gereedschap mét service

HEBA geeft gebruikte gereedschap een grondige servicebeurt met eigen monteurs en in eigen werkplaats. Omdat we iedere stuk gereedschap eigenhandig onder handen nemen, hebben we veel kennis en kunde van tools in huis. Daarvan kunt u gebruik maken bij van een storing of defect onderdeel. U koopt gebruikt gereedschap maar wel mét service.

Ruim 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikt gereedschap. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in tools voor de industrie. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en een hecht familiebedrijf. U heeft contact met deskundige verkopers en monteurs die weten wat uw markt en uw bedrijf vraagt.

Gebruikt gereedschap, duurzame oplossing

Duurzaamheid is een actueel thema en terecht. Er is veel aandacht voor hergebruik van grondstoffen, materialen en apparatuur. Met de koop van gebruikt gereedschap draagt u bij aan een duurzamer samenleving.

Compleet ontzorgd

U wilt zelf zorgen voor transport van gebruikt gereedschap naar uw bedrijf? Prima, maar HEBA neemt u desgewenst ook alle zorgen uit handen. We kunnen zorgen voor transport, plaatsing en ingebruikname.

Vraag over gebruikt gereedschap?

Iedere gebruikte tool heeft eigen specificaties. Daarom staan bij de omschrijving uitgebreide gegevens vermeld. Zo weet u precies wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw gereedschap staat er niet bij?

Het kan natuurlijk zijn dat u ander stuk gebruikt gereedschap zoekt. Vertel ons wat u nodig heeft, het is mogelijk dat er net een tool is binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikt gereedschap inruilen?

Het kan zijn dat u een gebruikt gereedschap wilt kopen, maar tegelijkertijd iets wilt inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt gereedschap, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.