Skip to main content

Gebruikte slijpmachines voor zorgeloos produceren

U zoekt een gebruikte professionele slijpmachine om er jarenlang zonder zorgen mee te produceren? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands slijpmachines voor met name de metaalindustrie.

Onze voorraad gebruikte slijpmachines

Een gebruikte werkbankslijper, buisslijpunit, bandschuurmachine of andere slijp- of schuurmachine, HEBA heeft vaak diverse modellen op voorraad. Ze zijn gebruiksklaar en meestal zeer snel te leveren.

100% klaar voor gebruik

HEBA koopt gebruikte slijpmachines in, reinigt, controleert en repareert ze. Onderdelen die defect zijn of veel slijtage vertonen worden vervangen. Door machines te schuren, plamuren en in de lak te zetten, krijgen ze een bijna nieuwe uitstraling. Alleen tegen veel lagere kosten dan een nieuwe natuurlijk

Service op gebruikte slijpmachine

HEBA reconditioneert gebruikte slijpmachines met eigen monteurs en in eigen werkplaats in Nijverdal. Omdat we iedere machine zelf onder handen nemen, hebben we veel kennis opgedaan, ook met andere apparaten en machines. Daarvan kunt u gebruik maken bij een storing. U koopt een gebruikte slijpmachine, maar inclusief mét service.

Gebruikte slijpmachine, ook een bewuste keuze

Duurzaamheid is een belangrijk thema, terecht. Er is veel aandacht voor hergebruik van grondstoffen, materialen en de levensduur van apparatuur. Met de koop van een gebruikte slijpmachine draagt u bij aan vermindering van grondstofverbruik en energie. Een bewuste keuze dus.

Meer dan 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte slijpmachines. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in allerhande machines voor de metaalindustrie en verpakkingswereld. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en een vertrouwd familiebedrijf. U heeft direct contact met verkopers en monteurs die weten wat er speelt in uw bedrijfstak.

Transport, plaatsing en aansluiting

Zelf zorgen voor vervoer van de gebruikte slijpmachine naar uw bewerkingsbedrijf? Dat kan, maar HEBA neemt u desgewenst ook alle rompslomp uit handen. We kunnen ook zorgen voor transport, plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte slijpmachine.

Vraag over een van de gebruikte slijpmachines?

Iedere gebruikte slijpmachines heeft eigen specificaties. Bandafmeting, formaat van de contactrol, bandsnelheid, ze staan bij de technische omschrijving vermeld. Zo weet u precies wat u koopt. Toch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte slijpmachine inruilen?

Het kan zijn dat u een gebruikte slijpmachine wilt kopen, maar tegelijkertijd een machine wilt inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden. 

Uw gebruikte slijpmachines staat er niet bij?

Het kan zijn dat u ander type slijp- of schuurmachine zoekt. Vertel ons wat u nodig heeft, het is mogelijk dat er net een machine is binnengekomen die we nog moeten reviseren. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt een slijpmachine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.