Skip to main content

Gebruikte excenterpersen: we persen er een langere levensduur uit

Op zoek naar een gebruikte excenterpers zonder in te leveren op bedrijfszekerheid? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands excenterpersen voor de metaalindustrie. Wij verlengen de levensduur van deze persen met vele jaren. Hoe? Dat leest u hieronder.

Repareren, reviseren

HEBA koopt gebruikte excenterpersen in, controleert de machine en zorgt voor reparatie. Defecte of versleten onderdelen worden vervangen. Daarna schuren en plamuren we de behuizing en brengen een frisse laklaag aan. Zo krijgt u een ‘bijna als nieuw’ excenterpers. Als nieuw maar stukken voordeliger dan investeren in nieuw.

Jarenlange ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte excenterpersen en heeft meer dan twintig jaar ervaring. We zijn specialist in machines voor de metaalindustrie en hebben ook machines voor bijvoorbeeld draaien, boren en frezen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1999. Ervaren verkopers en monteurs kennen de metaalsector kennen en weten wat u belangrijk vindt.

Verschillende gebruikte excenterpersen

Er zijn verschillende soorten excenterpersen, elk met een eigen perskracht. HEBA heeft verschillende typen en merken op voorraad, kijk maar eens in onze actuele voorraadlijst.

Service exenterpersen

HEBA reviseert in eigen werkplaats gebruikte excenterpersen met vakbekwame monteurs. Iedere machine nemen we stevig onder handen in onze moderne werkplaats. Door onze lange ervaring hebben we veel technische kennis van allerlei machines en apparaten. Van die kennis kunt u gebruik maken bij een eventuele storing of defect onderdeel. Bij HEBA koopt u een gebruikte excenterpers mét service.

Transport en montage

Transport van de gebruikte excenterpers? Dat kan HEBA voor u regelen. Ook plaatsing, aansluiting en ingebruikstelling van uw gebruikte excenterpers kunnen we verzorgen.

Wel zo duurzaam

Uw bedrijf werkt aan duurzaamheid? Daar past weloverwogen omgaan met grondstoffen, materialen en gebruikte machines helemaal bij. U hergebruikt immers een goede machine en verlengt zo de levensduur.

Vraag over een van de gebruikte excenterpers?

Elke excenterpers heeft eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere HEBA-machine een uitgebreide technische omschrijving. U weet precies wat u koopt. Toch een vraagje? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte excenterpers staat er niet bij?

Vertel wat u zoekt, misschien is er net een excenterpers binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte excenterpers inruilen?

Een gebruikte excenterpers kopen, maar tegelijkertijd een huidige machine inruilen? Vraag naar de mogelijkheden.

Eerlijk werkt het best

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een excenterpers, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.