Skip to main content

Gebruikte verpakkingsmachines: geen ingewikkelde keuze

Op zoek naar een gebruikte palletwikkelaar of andere verpakkingsmachine? Zonder in te leveren op bedrijfszekerheid? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands palletwikkelaars, foliewikkelaars en draaiplateaus voor iedereen die zendingen verpakt en pallets inpakt. Wij verlengen de levensduur van deze gebruikte verpakkingsmachines met vele jaren.

Gebruikt maar in topconditie

HEBA koopt gebruikte verpakkingsmachines, reinigt en controleert ze en zorgt voor reparatie indien nodig. Defecte of versleten onderdelen worden vervangen. Daarna schuren en plamuren we de behuizing en brengen een heldere laklaag aan. Dat levert een ‘bijna als nieuw’ machine op. Inderdaad, als nieuw maar stukken voordeliger dan investeren echt nieuw.

Jarenlange ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte verpakkingsmachines en heeft dik twintig jaar ervaring. We zijn specialist in machines voor iedereen die pallets en andere zendingen verpakt en verstuurd.  Ons familiebedrijf is opgericht in 1999. Ervaren verkopers en monteurs kennen de verpakkingsafdelingen en verpakkingsindustrie kennen en weten wat er speelt.

Diverse gebruikte verpakkingsmachines

Er zijn veel verschillende verpakkingsmachines om volle pallets te omwikkelen met folie.  HEBA heeft verschillende typen en merken op voorraad, kijk maar eens in onze actuele voorraadlijst.

Service op gebruikte verpakkingsmachines

HEBA reviseert in eigen werkplaats gebruikte palletwikkelaars (ook robots) met vakbekwame monteurs. Iedere machine nemen we accuraat onder handen in onze moderne werkplaats. Door onze ervaring hebben we veel kennis van verpakkingsmachines en palletwikkelaars. Van die kennis kunt u gebruik maken, ook bij een eventuele storing of defect. Bij HEBA koopt u een gebruikte machine mét service.

Transport en montage

Transport van de gebruikte palletwikkelaar of andere machine? Dat kan HEBA voor u regelen. Ook plaatsing, aansluiting en ingebruikstelling van uw gebruikte verpakkingsmachine kunnen we verzorgen.

Duurzaam verpakken

Bij duurzaam verpakken denken veel mensen aan verpakkingsmaterialen zoals kunststof. Echter, ook de inzet van een gebruikte verpakkingsmachine is een bewuste keuze voor duurzaamheid. Door een goede machine een tweede leven te geven, wordt er minder gebrik gemaakt van grondstoffen en energie.

Vraag over een gebruikte verpakkingsmachine?

Elke verpakkingsmachine heeft eigen specificaties. Daarom vindt u bij HEBA een uitgebreide technische omschrijving bij iedere palletwikkelaar of andere machine. U weet precies wat u koopt. Toch een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte verpakkingsmachine staat er niet bij?

Vertel wat u zoekt, misschien is er net een machine binnengekomen die past bij uw zoekopdracht. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte verpakkingsmachine kopen en uw huidige inruilen?

Een gebruikte verpakkingsmachine kopen, maar tegelijkertijd een huidige machine inruilen? Vraag naar de mogelijkheden, met HEBA kunt u zakendoen!

Eerlijk werkt het best

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een verpakkingsmachine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.