Skip to main content

Gebruikte pons-knipmachines: geknipt voor een tweede leven

Op zoek naar een gebruikte pons-knipmachine die als nieuw functioneert? HEBA Machines in Nijverdal is leverancier van occasions, gebruikte pons-knipmachine voor de Nederlandse metaalindustrie.

Ervaring met pons-knipmachines

HEBA is hét adres voor gebruikte pons-knipmachines. Al meer dan 20 jaar zijn we een betrouwbaar adres voor de Nederlandse metaalsector. Onze gebruikte pons-knipmachines vinden hun weg naar allerlei bewerkingsbedrijven. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999 en staat voor korte lijnen en persoonlijk zakendoen. U krijgt ervaren verkopers en monteurs met kennis van zaken aan de lijn.

Veel voordeliger dan nieuw

HEBA koopt gebruikte pons-knipmachines en zorgt na inspectie voor vakkundige reparatie. Defecte onderdelen vervangen we door nieuwe en ook items met te veel slijtage vervangen we. Omdat u graag een mooie machine heeft, schuren en plamuren we de gebruikte pons-knipmachine en brengen een strakke laklaag aan. Uw ‘nieuwe’ gebruikte pons-knipmachine oogt en functioneert als nieuw.

Verschillende pons-knipmachines

Er zijn veel verschillende gebruikte pons-knipmachines, van enkele machine tot complete pons-knipstraat. HEBA heeft een wisselend aanbod dat steeds wisselt. Houd daarom onze website in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Gebruikte pons-knipmachines met service

HEBA reviseert gebruikte pons-knipmachines met eigen monteurs. Ieder apparaat nemen we in stevig onder handen. Door onze lange ervaring hebben we alle benodigde technische kennis in huis. Van die kennis kunt u ook gebruik maken bij een eventuele storing of defect onderdeel. Bij HEBA koopt u een gebruikte pons-knipmachine mét service.

Duurzame keuze

Hergebruik van een goede gebruikte pons-knipmachine voordelig maar ook duurzaam. U verlengt de levensduur van een machine dus er is een kleinere aanslag op grondstoffen en energie.

Goed geregeld

Transport van de gebruikte pons-knipmachine? HEBA zorgt ervoor. Ook plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte pons-knipmachine kunnen we verzorgen. WE gaan pas weg als alles goed functioneert en u kunt produceren!

Gebruikte pons-knipmachine, nog vragen?

Elke gebruikte pons-knipmachine heeft eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere HEBA-machine een uitgebreide technische omschrijving. Ponsvermogen en ponscapaciteit, u weet vooraf wat u koopt. Toch een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte pons-knipmachine inruilen?

Een gebruikte pons-knipmachine kopen, maar tegelijkertijd uw huidige machine inruilen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wat u zoekt staat niet op deze pagina?

Vertel ons wat u zoekt, wellicht kunnen we u via toch helpen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een gebruikte pons-knipmachine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.