Skip to main content

Gebruikte freesbanken zonder vrees voor bedrijfszekerheid

Op zoek naar een gebruikte freesbank die als nieuw is? HEBA Machines in Nijverdal is leverancier van tweedehands freesmachines voor de Nederlandse metaalsector. Als geen ander weten wij dat bedrijfszekerheid een absolute must is in deze branche.

Ervaring met freesbanken

HEBA is hét adres voor gebruikte freesbanken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. Onze freesmachines vinden hun weg naar metaalbedrijven door heel Nederland en soms daarbuiten. Familiebedrijf HEBA is opgericht in 1999. U heeft rechtstreeks contact met ervaren verkopers en monteurs die kennis van zaken hebben.

Verschillende freesbanken

Er zijn veel verschillende freesmachines en HEBA heeft een wisselend aanbod. Dus er is vast een machine die past bij uw specificaties en wensen.

Ziet eruit als nieuw

HEBA koopt gebruikte freesbanken en zorgt voor reiniging, controle en reparatie. Defecte of versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe. Vervolgens pakken we de buitenkant aan: we schuren en plamuren de freesmachine en brengen een nieuwe laklaag aan (indien nodig). Uw ‘nieuwe’ machine functioneert als nieuw én ziet er nieuw uit. Maar hij is wel een stuk voordeliger.

Duurzaam frezen

Hergebruik van een freesbank-met-ervaring is heel duurzaam. U verlengt de levensduur en er zijn minder grondstoffen nodig die voor een nieuwe wel nodig zijn. Zo geeft u praktisch invulling aan duurzaam ondernemen.

Gebruikte freesbank inclusief service

HEBA reviseert gebruikte freesmachines met eigen monteurs. Ieder apparaat nemen we stevig onder handen. Onze lange ervaring en technische kennis van machines en apparaten zijn uw garantie op een perfect werkende machine. Bij een eventuele storing of defect onderdeel laten we u niet de kou staan maar komen in actie met alerte service. Bij HEBA koopt u een gebruikte freesbank mét service.

Goed geregeld

Transport van de gebruikte freesmachine? HEBA zorgt ervoor. Ook plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte freesmachine kunnen we verzorgen.

Gebruikte freesmachines, nog vragen?

Elke freesbank heeft eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere HEBA-machine een uitgebreide technische omschrijving. U weet exact wat u koopt. Toch een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Gebruikte freesmachine inruilen?

Een gebruikte freesmachine kopen, maar tegelijkertijd uw huidige inruilen? Vraag naar de mogelijkheden.

Uw gebruikte freesbank staat er niet bij?

Vertel ons wat u zoekt, wellicht kunnen we u via ons netwerk toch helpen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een freesmachine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.