Skip to main content

Gebruikte hydraulische pers geeft toekomstkansen

Op zoek naar een gebruikte hydraulische pers zonder zorgen over bedrijfszekerheid? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands metaalbewerkingspersen. Deze zijn klaar voor een nieuwe toekomst dankzij een sterk verlengde levensduur en lage aanschafprijs.

Klaar voor jarenlang plezier

HEBA koopt gebruikte hydraulische persen in, haalt ze indien nodig onderdeel voor onderdeel uit elkaar en zorgt voor reparatie. Defecte of versleten delen vervangen we. Daarna schuren en plamuren we de pers en brengen een nieuwe laklaag aan. Dit betekent voor de koper: een zo goed als nieuwe hydraulische pers. Maar wel met een veel lager prijskaartje.

Verschillende soorten gebruikte hydraulische persen

Er zijn verschillende soorten hydraulische persen: de beweegbare tafel hydraulische pers, hydraulische pers met beweegbaar frame, lucht gedreven hydraulische pers, dubbelwerkende hydraulische pers en de handmatige hydraulische pers. Kijk in onze lijst welke er momenteel op voorraad zijn.

Service op gebruikte hydraulische persen

HEBA reviseert in eigen werkplaats gebruikte hydraulische persen met monteurs en hydrauliek experts. Iedere machine nemen we in eigen huis onder handen. Door onze lange ervaring hebben we veel technische kennis van machines en hydrauliek. Van die kennis kunt u gebruik maken, ook bij een storing of defect onderdeel. Bij HEBA koopt u een gebruikte hydraulische pers mét perfecte service. 

Jarenlange ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte persen en heeft ruim twee decennia ervaring. We zijn specialist in machines voor de metaalindustrie maar bedienen ook andere sectoren. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999. Ervaren verkopers en monteurs hebben veel kennis van de metaalsector, verpakkingsindustrie en andere branches.

Duurzame keuze

Verstandig omgaan met grondstoffen, materialen en gebruikte machines, het is helemaal in. En terecht! Met een gebruikte hydraulische pers hergebruikt een goede machine en verlengt zo de levensduur. Dat is dubbel duurzaam.

Tot uw dienst

Transport van de gebruikte hydraulische pers? Dat kan HEBA voor u uitvoeren. Ook plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte machine verzorgen we. Als wij klaar zijn, kunt u meteen starten!

Vraag over een van de gebruikte hydraulische pers?

Elke gebruikte hydraulische pers heeft eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere HEBA-machine een nauwkeurige technische omschrijving. U weet wat u koopt. Toch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte hydraulische pers staat niet op onze website?

Meld wat u zoekt, misschien is er net een hydraulische persen binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw hydraulische pers inruilen?

Een gebruikte hydraulische pers kopen, maar tegelijkertijd uw huidige machine inruilen? Vraag naar de mogelijkheden van HEBA.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een hydraulische pers, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.