Skip to main content

Gebruikte zaagmachines die nog jaren presteren

Op zoek naar een gebruikte zaagmachine die nog jarenlang presteert in uw bedrijf? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands zaagmachines voor de metaalbewerkingsindustrie.

Klaar voor jarenlang plezier

HEBA koopt gebruikte zaagmachines, inspecteert ze en zorgt voor reparatie. Defecte delen of onderdelen met slijtage vervangen we. Daarna schuren en plamuren we de zaagmachine, brengen een nieuwe laklaag aan en de machine is als nieuw. Maar natuurlijk veel voordeliger dan een echt nieuw apparaat.

Veel ervaring met zaagmachines

HEBA is dé specialist in gebruikte zaagmachines en heeft ruim twintig jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de metaalindustrie, daar hebben we een breed aanbod tweedehands machines voor. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999. U heeft altijd contact met ervaren verkopers en monteurs die de metaalsector kennen en weten wat u nodig heeft.

Verschillende gebruikte zaagmachines

Er zijn verschillende soorten zaagmachines zoals de metaal afkortzaag of (verticale) bandzaagmachine. HEBA heeft verschillende typen en merken op voorraad, allemaal klaar voor gebruik.

Alerte service op gebruikte zaagmachines

HEBA reviseert in eigen werkplaats gebruikte zaagmachines met ervaren monteurs. Iedere machine nemen we in eigen huis onder handen. We hebben in de afgelopen decennia veel technische kennis van machines en apparaten opgedaan. Eigenlijk kennen we alle technieken. Van die kennis kunt u gebruik maken bij een storing of defect onderdeel. Bij HEBA koopt u een gebruikte zaagmachine mét service inbegrepen. Ook na de aankoop.

We regelen ook het vervoer

Transport van de gebruikte zaagmachine? Dat kan HEBA voor u regelen, net als plaatsing en montage en aansluiting van uw gebruikte zaagmachine.

Duurzame keuze

Uw bedrijf heeft hart voor duurzaam produceren? Daar past een tweedehands zaagmachine helemaal bij. U hergebruikt immers een goede machine en verlengt zo de levensduur, in plaats van een nieuwe te kopen.

Vraag over een van de gebruikte zaagmachines?

Elke zaagmachine heeft zo zijn eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere machine op deze website een uitgebreide technische omschrijving. Zo weet u altijd wat u koopt. Toch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw zaagmachines staat er niet bij?

Geen nood, vertel wat u zoekt, misschien is er zojuist een zaagmachine binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte zaagmachine inruilen?

Dat kan ook: een gebruikte zaagmachine kopen en een huidige machine inruilen. Vraag naar de mogelijkheden. HEBA koopt graag uw oude machines.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een zaagmachine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.