Skip to main content

Gebruikte pers toebehoren: tweedehands is een goede eerste keuze

Gebruikte toebehoren voor uw hydraulische pers, excenterpers of andere pers in uw metaalbedrijf? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands apparatuur en heeft ook regelmatig goede, gebruiksklare toebehoren. Tweedehands als eerste keuze is zo gek nog niet.

Gebruikte toebehoren, waar hebben we het over

Om een pers in uw metaalbedrijf optimaal te laten functioneren heeft u soms toebehoren nodig. Neem een afwikkelhaspel, een klein onderdeel, maar het kan essentieel zijn in uw processen. Zo hebben we vaker gebruikte toebehoren te koop.

Klaar voor gebruik

HEBA koopt gebruikte toebehoren in, reinigt en en repareert ze als dat nodig is. Daarnaast willen we graag mooie producten leveren en daarom schuren, plamuren en lakken de tweedehands pers toebehoren.  

Ruim 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte machines en apparatuur. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in machines en apparaten voor de metaalindustrie. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en is een familiebedrijf. U ervaart dit tijdens het contact met onze verkopers en monteurs. Die weten wat belangrijk is en zijn heel benaderbaar.

Gebruikte pers toebehoren inclusief service

HEBA reconditioneert gebruikte randapparatuur in de eigen werkplaats in Nijverdal. Omdat we ieder item eigenhandig repareren of reviseren, hebben we veel deskundigheid en technische kennis in huis. Daarvan kunt u ook gebruik maken, ook bij een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikt apparaat maar wel mét service.

Duurzaam opgelost

Duurzaamheid is belangrijk. Er is allerwege aandacht voor hergebruik van grondstoffen, materialen en ook apparatuur. Met de koop van een gebruikt onderdeel of apparaat bent u duurzaam bezig.

Goed geregeld

Afleveren bij u op locatie of zelf ophalen in Nijverdal? U kiest het gewenste serviceniveau en wij zorgen voor perfecte uitvoering.

Vraag over een pers toebehoren?

Iedere machine en ook kleine toebehoren hebben eigen specificaties. Wij vermelden deze uitgebreid op de website, zo weet u wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw apparaat is niet voorradig?

Het kan zijn dat u een ander toebehoren voor uw per zoekt. Deel dit met ons, het is mogelijk dat er net een apparaat is binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw machines of apparaten inruilen?

Wilt u een gebruikte machine of gebruikt apparaat kopen en tegelijkertijd een ander apparaat inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt een toebehoren voor je pers, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.