Skip to main content

Buigmachines

Gebruikte buigmachines: voordelig en betrouwbaar

Op zoek naar een gebruikte buigmachine met de zekerheid van een lange levensduur en vlekkeloze werking? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands buigmachines voor met name de metaalindustrie.

Altijd gebruiksklaar

HEBA koopt gebruikte buigmachines in, controleert en repareert ze. Defecte onderdelen of delen met te veel slijtage worden vervangen. Daarna schuren en plamuren we de buigmachine een en geven een nieuwe laklaag. Zo krijgt u een ‘bijna als nieuw’ buigmachine. Alleen veel voordeliger dan nieuw.

Onze voorraad gebruikte buigmachines

Een gebruikte pijpenbuigmachine, buisbuigmachine of andere soort buigmachine, HEBA heeft ze vaak op voorraad. Onze voorraad is klaar voor gebruik en meestal zeer snel te leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte buigmachines met meer dan twintig jaar ervaring. We zijn specialist in machines voor de metaalindustrie. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en echt een familiebedrijf. Contact heeft u met ervaren verkopers en monteurs die de metaalbranche kennen en weten wat er gevraagd wordt.

Gebruikte buigmachinemaar wel mét service

HEBA reconditioneert gebruikte buigmachines met vakmonteurs en in onze werkplaats. Iedere machine nemen we zelf onder handen. Door onze lange ervaring hebben we veel veel kennis en kunde van machines en apparaten. Daarvan kunt u gebruik maken bij een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikte buigmachine mét service.

Gebruikte buigmachine is duurzaam

Duurzaamheid is belangrijk. Er is veel aandacht voor verstandig omgaan met grondstoffen, materialen en ‘refurbished’ machines. Met een gebruikte buigmachine draagt u bij aan duurzaam ondernemen.

Vervoer, plaatsing, aansluiting

Zelf zorgen voor transport van de gebruikte buigmachine? Geen probleem, maar HEBA kan er ook voor zorgen. Net als voor plaatsing en ingebruikname van uw gebruikte buigmachine.

Vraag over een van de gebruikte buigmachines?

Elke buigmachines heeft specificaties. Type, buighoek, vermogen, etc. staan bij de omschrijving gedetailleerd vermeld. U weet wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte buigmachines staat er niet bij?

U zoekt een ander type gebruikte buigmachine? Vertel wat u zoekt, het is mogelijk dat er net een buigmachine is binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte buigmachine inruilen?

Een gebruikte buigmachine kopen, maar tegelijkertijd een machine inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden. Bel gerust om te overleggen.

Wij staan voor eerlijkheid

HEBA staat pal voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een machine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.