Skip to main content

Gebruikt lasapparaat: de keuze is niet lastig

U zoekt gebruikte professionele lasapparatuur waar u nog jaren onbezorgd mee kunt werken? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands lasapparaten voor bedrijven in (met name) de metaalindustrie. De lange levensduur en lagere prijs maken dat de keuze voor ‘gebruikt’ niet lastig is, toch?

Gebruikte lasapparaten in voorraad

Er zijn verschillende soorten lasapparaten zoals elektrode lasapparaten (MMA), TIG lasapparaten en MIG/MAG lasapparaten (zogenaamde halfautomaten). Elk type heeft eigen kenmerken en is geschikt voor een andere soort laswerk.

Klaar om te lassen

HEBA koopt gebruikte lasapparaten in, reinigt en inspecteert ze en voert reparaties uit. Onderdelen die kapot zijn of veel slijtage hebben worden vervangen. Door lasmachines te schuren, plamuren en in de lak te zetten, worden ze bijna ‘als nieuw’.

Gebruikte lasapparaten, maar wel mét service

HEBA reconditioneert gebruikte lasapparatuur in de eigen werkplaats in Nijverdal. Omdat we ieder lasapparaat zelf onder handen nemen, hebben we veel kennis in huis. Daarvan kunt u ook gebruik maken bij een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikt lasapparaat mét service.

Ruim 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte lasapparatuur. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in allerlei machines en apparaten voor bijvoorbeeld de metaalindustrie. Ons bedrijf is opgericht in 1999, we zijn een familiebedrijf. U heeft direct contact met ervaren verkopers en monteurs die weten wat er bij lassen belangrijk is.

Gebruikt lasapparaat is duurzame keuze

Duurzaamheid is een ‘hot’ thema en terecht. Er is veel aandacht voor hergebruik van grondstoffen, materialen en ook apparatuur. Met de koop van een gebruikt lasapparaat bent u duurzaam bezig, niet met woorden maar daadwerkelijk.

Goed geregeld

We hoeven u niet uit te leggen hoe een lasapparaat werkt, maar ondersteunen wel bij het transport en de ingebruikname van uw nieuwe gebruikte lasapparaat. Ophalen in Nijverdal mag ook, maar met even veel plezier komen we naar uw locatie.

Vraag over een van de gebruikte lasapparaten?

Ieder gebruikt lasapparaat heeft eigen specificaties zoals merk, voltage en capaciteit. Wij vermelden bij ieder apparaat een duidelijke technische omschrijving, zo weet u precies wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw gewenste lasapparaat is niet voorradig?

Het kan zijn dat u ander type lasapparatuur zoekt. Vertel ons wat u wilt, het is mogelijk dat er net een lasapparaat is binnengekomen dat we nog verkoop klaar moeten maken. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw lasapparaat inruilen?

Wilt u een gebruikt lasapparaat kopen en tegelijkertijd een ander apparaat inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt een lasapparaat, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.