Skip to main content

Ponsbeugels

Gebruikte ponsbeugels hebben veel pluspunten

Waarom nieuwe ponsbeugels kopen als gebruikte een goed alternatief bieden? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands ponsbeugels voor de bewerkingsindustrie. We bieden een wisselend aanbod in verschillende maten.

Klaar om te ponsen

HEBA koopt gebruikte ponsbeugels en onderwerpt ze aan een grondige inspectie. Waar nodig geven we ze vakkundig onderhoud. Zo krijgt u ponsbeugels in huis waarmee u nog jaren kunt werken.

Verschillende gebruikte ponsbeugels

Er zijn enorm veel verschillende ponsbeugels, van vele merken. Zo zijn er pneumatische, hydraulische en elektrische ponsbeugels. Allemaal ontwikkeld voor het aanbrengen van gaten in bijvoorbeeld staal, zink, aluminium, roestvast staal en koper. HEBA heeft een wisselend aanbod. Alle ponsbeugels die te koop zijn, staan op deze website.

Service op gebruikte ponsbeugels

HEBA heeft een eigen werkplaats en eigen monteurs. Daar zorgen we ervoor dat iedere gebruikte ponsbeugel gebruiksklaar naar onze klanten gaat. Onze monteurs kunnen ook service verlenen bij een storing of defect. U koopt dus niet alleen gebruikte ponsbeugels, maar krijgt er een betrokken leverancier bij.

Jarenlange ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte apparatuur en toebehoren voor de metaalindustrie en metaalbewerking. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en zijn in machines. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999. Verkopers en monteurs van HEBA kennen de de metaalsector van binnenuit en weten waarover ze praten.

Over het vervoer

Transport van de gebruikte ponsbeugels? Dat regelt HEBA voor u. Liever het vervoer zelf verzorgen? Kan ook!

Duurzame keuze

Uw bedrijf heeft oog voor duurzaamheid? Daar past verstandig omgaan met machines en toebehoren bij. Door gebruikte ponsbeugels te kiezen in plaats van nieuwe, voorkomt u een groter gebruik van grondstoffen.

Vraag over gebruikte ponsbeugels?

Elke ponsbeugel heeft zijn eigen specificaties. Die vindt u op onze website, we geven bij ieder product een zo uitgebreid mogelijke technische omschrijving. Zo weet u wat u koopt. Toch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte ponsbeugels staan niet op de site?

Vertel wat u zoekt, misschien is er net een nieuwe partij binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte ponsbeugels inruilen?

Gebruikte ponsbeugels kopen, maar tegelijkertijd andere ponsbeugels inruilen? Dat kan bij HEBA. Vraag naar de mogelijkheden.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt ponsbeugels, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.