Skip to main content

Gebruikte CNC-machines: duurzame keuze

Op zoek naar een gebruikte CNC-bewerkingsmachine zonder zorgen over bedrijfszekerheid? HEBA Machines in Nijverdal is hét adres voor tweedehands CNC-machines voor de bewerkingsindustrie.

Klaar voor jarenlang plezier

HEBA koopt gebruikte CNC-machines, reinigt en controleert de machine en zorgt voor reparatie of revisie. Defecte of versleten onderdelen vervangen we. Daarna schuren en plamuren we de CNC en brengen een nieuwe laklaag aan. Zo krijgt u een ‘bijna als nieuw’ CNC-machine. Als nieuw maar veel voordeliger dan investeren in een echt nieuw apparaat.

Jarenlange ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte CNC-machines en heeft meer dan twintig jaar ervaring. We zijn specialist in machines voor de metaalindustrie maar bedienen ook andere sectoren. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999. Contact heeft u met ervaren verkopers en monteurs die de metaalsector kennen en weten wat er gevraagd wordt.

Verschillende gebruikte CNC-machines

Er zijn verschillende soorten CNC-machines. CNC-freesmachines met balkentafel, CNC-nestingmachines met vlakke tafel, CNC-bewerkingscentra en verticale CNC-boor/freesmachines. HEBA heeft deze en andere typen en merken regelmatig op voorraad.

Service op gebruikte CNC-machines

HEBA reviseert in eigen werkplaats gebruikte CNC-machines met gespecialiseerde monteurs. Iedere machine nemen we in eigen huis onder handen. Door onze lange ervaring hebben we veel technische kennis van machines en apparaten. Van die kennis kunt u gebruik maken bij een eventuele storing of defect onderdeel. Bij HEBA koopt u een gebruikte CNC-machine mét service.

Tot uw dienst

Transport van de gebruikte CNC-machine? Dat kan HEBA voor u regelen. Ook plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte CNC-machine kunnen we verzorgen.

Duurzame keuze

Uw bedrijf heeft oog voor duurzaamheid? Daar past verstandig omgaan met grondstoffen, materialen en gebruikte machines helemaal in. U hergebruikt immers een goede machine en verlengt zo de levensduur.

Vraag over een van de gebruikte CNC-machines?

Elke CNC-machine heeft zo zijn eigen specificaties. Daarom vindt u bij iedere HEBA-machine een uitgebreide technische omschrijving. Zo weet u wat u koopt. Toch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte CNC-machines staat niet op de site?

Vertel wat u zoekt, misschien is er net een CNC-machine binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte CNC-machine inruilen?

Een gebruikte CNC-bewerkingsmachine kopen, maar tegelijkertijd uw huidige machine inruilen? Vraag naar de mogelijkheden.

Eerlijkheid, daar staan we voor

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een machine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.