Skip to main content

Gebruikt rijdend materieel maakt interne logistiek voordeliger

Op zoek naar een gebruikte heftruck, reachtruck of ander voertuig voor intern transport?  HEBA Machines in Nijverdal heeft incidenteel occasions. Omdat we actief zijn in de verpakkingswereld én metaalsector, hebben veel van onze relaties dit type rijdend materieel in gebruik. Wij denken graag mee in kostenbeheersing door toepassing van tweedehands voertuigen.

Startklaar voor het zware werk

HEBA koopt gebruikte heftrucks en ander rijdend materieel, controleert en repareert ze. Onderdelen die toe zijn aan vervanging worden vernieuwd. Ook visueel krijgen de machines een opknapbeurt: we werken de carrosserie bij of spuiten het voertuig over. U wilt immers dat uw rijdend materieel er netjes uitziet, toch?

Gebruikt rijdend materieel mét service

HEBA reconditioneert gebruikt rijdend materieel met eigen monteurs en in eigen werkplaats. Omdat we ieder voertuig zelf onder handen nemen, hebben we veel kennis opgebouwd. Daarvan kunt u gebruik maken, ook bij een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikt voertuig maar wel mét service. En dat is belangrijk, te lange stilstand brengt uw werkprocessen in gevaar.

Ruim 20 jaar ervaring

HEBA is specialist in machines en apparaten voor de metaal- en verpakkingssector. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en komen bij enorm veel bedrijven over de vloer. Daarom kennen we het belang van intern transport. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en echt een familiebedrijf. U heeft direct contact met ervaren verkopers en monteurs die weten wat er speelt.

Gebruikt materieel is duurzamer

Duurzaamheid is belangrijk. Door tweedehands materieel te reviseren en op te knappen krijgt het een tweede leven. Dit bespaart niet alleen geld, het is ook goed voor vermindering van grondstofverbruik en energie. Een duurzame oplossing dus!

Compleet geregeld, tot en met aflevering

U wilt zelf zorgen voor transport van de gebruikte heftruck of ander voertuig naar uw bedrijf? Dat kan natuurlijk, maar HEBA neemt u desgewenst ook alle zorgen uit handen. We leveren uw aankoop met veel plezier af, waar u ook gevestigd bent i Nederland.

Vraag over gebruikt rijdend materieel?

Iedere voertuig heeft eigen specificaties. Deze staan bij de omschrijving uiterst gedetailleerd vermeld. Zo weet u precies wat u koopt. Heeft u toch nog een vraag, vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw gebruikte rijdend materieel staat er niet bij?

Het kan natuurlijk zijn dat u iets anders zoekt dan in ons aanbod staat. Vertel ons wat u zoekt, mogelijk kunnen wij in ons netwerk een geschikte oplossing vinden. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikt voertuig inruilen?

Het kan zijn dat u een gebruikte heftruck wilt kopen, maar tegelijkertijd een exemplaar wilt inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt rijdend materieel, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.