Skip to main content

Gebruikte machines voor plaatbewerking (PBM) zijn een plaatje

Op zoek naar een gebruikte machine voor plaatbewerking die in werking en functionaliteit niet onderdoet voor nieuw? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands plaatbewerkingsmachines (PBM) voor de metaalindustrie. Omdat wij ze niet alleen technisch maar ook visueel onder handen nemen, heeft u ‘een plaatje’ in uw werkplaats.

Reparatie

HEBA koopt gebruikte plaatbewerkingsmachines in, reinigt en demonteert ze indien nodig. Defecte onderdelen of delen met veel slijtage vervangen we. Daarna schuren en plamuren we de plaatbewerkingsmachine en geven een frisse laklaag. Uw machine is ‘bijna als nieuw’, maar wel veel voordeliger.

Onze voorraad gebruikte PBM’s

Hydraulische kantbank, hydraulische of elektrische knipschaar, lockformer, er zijn veel verschillende plaatbewerkingsmachines. Ze worden niet alleen voor metaal (rvs, aluminium) gebruikt, maar ook voor hout, glas, kunststof en marmer. HEBA is echter vooral thuis in machines voor de metaalsector.

Meer dan 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in gebruikte plaatbewerkingsmachines met meer dan twintig jaar ervaring. We zijn specialist in machines voor de metaalindustrie. Ons bedrijf (opgericht in 1999) en een familiebedrijf met korte lijnen en ouderwetse service. Contact heeft u met ervaren verkopers en monteurs die uw metaalsector kennen en weten wat er nodig is.

Gebruikte plaatbewerkingsmachines mét service

HEBA reconditioneert gebruikte plaatbewerkingsmachines met deskundige monteurs, in onze werkplaats in Nijverdal. Iedere machine nemen we zelf onder handen. Door onze grote ervaring hebben we veel kennis en kunde van plaatbewerkingsmachines. Daarvan kunt u gebruik maken, ook bij een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikte PBM mét service.

Vervoer, plaatsing, ingebruikname

Zelf zorgen voor transport van uw ‘nieuwe’ gebruikte plaatbewerkingsmachine? Prima, maar HEBA kan er ook voor zorgen. Net als voor plaatsing, aansluiting en ingebruikname van uw gebruikte PBM.

Gebruikte plaatbewerkingsmachines, duurzame optie

Koopt en een nieuwe of gebruikte plaatbewerkingsmachines? Neem in uw afweging het element duurzaamheid mee. Er is veel aandacht voor verstandig omgaan met grondstoffen, materialen en ook apparatuur. Met een gebruikte plaatbewerkingsmachines draagt u – ook al is het misschien bescheiden - bij aan een duurzamer wereld.

Vraag over gebruikte plaatbewerkingsmachines?

Elke plaatbewerkingsmachine heeft specificaties. Capaciteit, aanslag, besturing, etc. staan bij de technische omschrijving helder vermeld. Zo weet u precies wat u koopt. Toch nog een vraag over een van de machines. Vul het contactformulier in of bel HEBA: 0548-624244.

Uw gebruikte plaatbewerkingsmachine niet in het overzicht?

U zoekt een ander soort (gebruikte) plaatbewerkingsmachine? Vertel wat u wenst, het is mogelijk dat er net een plaatbewerkingsmachine is binnengekomen. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte plaatbewerkingsmachines inruilen?

Een gebruikte plaatbewerkingsmachines kopen én een machine inruilen. Ook daarvoor zijn mogelijkheden, bel ons gerust.

Wij staan voor eerlijkheid

HEBA staat pal voor eerlijk zakendoen en is voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd: je koopt een plaatbewerkingsmachines, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.