Skip to main content

Gebruikte machines: geef apparatuur een tweede leven

U zoekt een gebruikte professionele machine met de zekerheid van jarenlang gebruiksplezier? HEBA Machines in Nijverdal is specialist in de tweedehands machines voor vele sectoren in de economie, met name de metaalindustrie en verpakkingswereld.

Ruime voorraad gebruikte machines

HEBA heeft altijd een ruime voorraad gebruikte machines.  Deze zijn gebruiksklaar en meestal snel leverbaar.

Gerepareerd, gereviseerd, gebruiksklaar

HEBA koopt gebruikte machines in, reinigt, inspecteert en repareert ze. Onderdelen die defect zijn of te veel gesleten worden vervangen. Door machines te schuren, plamuren en glimmend in de lak te zetten, krijgt u eigenlijk een nieuwe machine. Alleen tegen veel lagere kosten.

Gebruikte machine mét service

HEBA reconditioneert gebruikte machines met vakkundige monteurs, in eigen werkplaats. Omdat we iedere machine zelf onder handen nemen, hebben we enorm veel kennis en kunde van machines en apparaten in huis. Daarvan maakt u gebruik ingeval van een storing of defect onderdeel. U koopt een gebruikte machine mét service.

Is een gebruikte machine duurzamer?

Nou en of, door ‘refurbished’ apparatuur te gebruiken hoeven we minder materalen en grondstoffen te gebruiken. Met de koop van een gebruikte machine draagt u bij aan duurzamer ondernemen en dat is zeker in deze tijd waardevol.

Ook plaatsing en aansluiting

U wilt zelf zorgen voor transport van een gebruikte machine naar uw bedrijf? Dat kan natuurlijk, maar HEBA neemt u met plezier alle zorgen uit handen. We kunnen ook zorgen voor transport, plaatsing en ingebruikstelling van uw gebruikte machine.

Meer dan 20 jaar ervaring

HEBA is dé specialist in occasion machines. We hebben meer dan twintig jaar ervaring. Ons bedrijf is opgericht in 1999 en een familiebedrijf met alle voordelen van dien: korte lijnen, afspraak is afspraak en persoonlijke service. U heeft direct contact met ervaren verkopers en monteurs die weten wat er speelt in uw bedrijfstak.

Vraag over een van de gebruikte machines?

Iedere gebruikte machines heeft eigen specificaties. HEBA houdt van precisie en vermeldt bij de omschrijving alle relevante gegevens en specificaties. Zo weet u precies wat u koopt. Ttoch nog een vraag? Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Uw gebruikte machines staat niet in de lijst?

Het kan natuurlijk zijn dat u een gebruikte machine zoekt die niet op deze website staat. Vertel ons wat u zoekt, het is mogelijk dat er net een machine is binnengekomen die we nog moeten reconditioneren. Vul het contactformulier in of bel HEBA via 0548-624244.

Gebruikte machine inruilen?

Het kan zijn dat u een gebruikte machine wilt kopen, maar tegelijkertijd een machine wilt inruilen. Ook daarvoor zijn soms mogelijkheden. Ook als u een machine wilt verkopen kunt u contact opnemen.

Eerlijk duurt het langst

HEBA staat voor eerlijk zakendoen en wil voor bedrijven een betrouwbare leverancier zijn. Daarom zeggen we altijd tegen klanten: je koopt een machine, maar je koopt ons erbij.

Uw aanbod

Heeft u een defecte machine of een machine die overbodig geworden is? Biedt deze dan via ons contactformulier (of telefonisch) aan.