Startpagina
U bevindt zich hier: Startpagina » Revisie

Revisie

Optische revisie
Is uw machine toe aan een nieuw jasje? HeBa Machines heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring met opknappen van machines. Denk hierbij aan bijvoorbeeld persen, draaibanken, boormachines, freesmachines, heftrucks, zijladers, kranen etc. Wij maken gebruik van professionele, duurzame materialen die zorgen voor optische verbetering op de lange termijn.

Ons specialisme:

  • Poetsen
  • Plamuren
  • Opschuren / gladschuren
  • Schilderen of spuiten
  • Ontroesten van blanke delen
  • Vervangen van hendels en knoppen

Technische revisie
Ook voor de technische verbetering bent u bij HeBa Machines uit Rijssen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de machinerevisie kunnen wij u als geen ander adviseren over eventueel technische revisie van uw machine. Wij letten op stabiliteit, veiligheid, duurzaamheid en continuiteit. Wij zorgen er voor dat uw machine optimaal kan renderen en zo min mogelijk storingen zal vertonen.

Uiteraard is er nooit zekerheid dat uw machine altijd zal draaien. Ook daar spelen wij als totaalleverancier op in. Onze monteurs kunnen indien gewenst bij u op locatie langskomen voor reparatie aan machines. Doordat wij een relatief klein, flexibel bedrijf zijn en korte lijntjes hebben met leveranciers kunnen wij u een zeer korte responstijd garanderen.

Voorbeelden:

Revisie Snelstanspers Haulick Roos
Revisie excenterpers EBU
Onwikkeld Volautom. perslijn
Revisie Draaibank PBR
Revisie Knipschaar Promecam
Revisie 4-weg zijlader Baumann
Revisie mobiele kraan Yumbo