Startpagina
U bevindt zich hier: Startpagina » Reparatie

Reparatie

Lage down-time
De machines voor het produceren van uw producten of het leveren van uw diensten vormen het hart van uw bedrijf. De medewerkers van HeBa Machines begrijpen als geen ander dat uw machinepark een zo laag mogelijke down-time dient te hebben. Onze gedreven monteurs hebben een jarenlange ervaring in reparatie van metaalbewerkingsmachines. HeBa Machines staat bekend om zijn uiterst goede bereikbaarheid en zeer snelle en vakbekwame service.

Eventueel kunnen wij tijdens de reparatie aan uw machine, tijdelijk een machine van ons ter beschikking stellen. Zodoende heeft u zo min mogelijk hinder van de tijdsduur van de reparatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Totaalpakket
Wij streven er naar om u als klant een totaalpakket aan te bieden. Dit houdt in dat wij ook andere werkplaats-gerelateerde machines kunnen repareren. Denk hierbij aan heftrucks, zijladers, rijdende kranen, halkranen etc. Door onze korte lijntjes met diverse collega's kunnen wij snel reageren op storingen in diverse machines. Kunnen we het zelf, dan doen we het zelf. Hebben we een specialist nodig? Dan schakelen wij deze voor u in!

In overleg met u kunnen wij de reparatie uitvoeren bij u op locatie of in onze werkplaats in Rijssen. Ook het vertransporteren van machines kunnen wij voor u uit handen nemen.

Een greep uit ons specialisme:

  • Reparaties aan metaalbewerkingsmachines
  • Vervangen van onderdelen
  • Verhelpen van electrische storingen
  • Periodiek onderhoud
Lagers vervangen Mep zaagmachine
Revisie support Draaibank Colchester